A futóversenyekben a FUTÓK a legjobbak!

 

De alig tudunk bármiről is beszélgetni, csak megérkezünk, futunk, hazamegyünk. Sokszor hallottam már, hogy nem is találkoztál valakivel, aki ugyanazon a versenyen futott, mint Te. Szeretnék Veletek lenni, beszélgetni, megismerkedni, barátkozni, tapasztalatokat gyűjteni és megosztani. A fesztiváli hangulatot fokozza, hogy az ultratávon kívül 1/3 Maraton, 2/3 Maraton és Éjszakai Maraton is vár Rád!

 

A Deseda UltraMaraton egy igazi futó találkozó!

 

Egy helyen, 2018. augusztus 11-12-én, két egész napon át! Éjjel-nappal élvezve a csodás környezetben Magyarország leghosszabb távú megállás nélküli futóversenyét. Bármilyen felkészültségű vagy, biztosan találsz Magadnak megfelelő távot 6 km és 252 km között. A Deseda-tó körüli 14 km-es kerékpárút erdőn, mezőn, üdülőterületen, szőlők mellett halad el. Zömében sík, kicsit hullámos, néhány rövid, nem meredek emelkedővel tarkított futóútvonal.

 

A Deseda UltraMaraton több, mint futás!

 

Szurkolhatsz anélkül, hogy el kellene mozdulnod bárhová, hiszen körönként újra a versenyközpontba, a központi váltóhelyre érkezik az egész mezőny. Leparkolsz, építesz egy pihenő sátrat, pihensz, strandolsz, megnézed a kiállítók ajánlatát. Mindenre lesz időd! Körülötted futótársak, futóbarátok akikkel eddig csak egy-egy pillanatra láttátok egymást vagy csak a facebookon írogattatok. Azokkal is tudsz végre beszélgetni, akik eddig mindig előtted vagy mögötted futottak.

 

A Deseda UltraMaraton összehoz Benneteket!

 

Ha kell, megtarthatunk egy futó lagzit is, van rá időnk egész éjjel! Kíváncsian várjuk munkahelyi csapatok megjelenését, akik sütnek, főznek és szurkolnak futóiknak - akár csapatépítő programnak is tökéletes. Az EXPO is nyitva tart két napon keresztül és valóban lesznek látogatók a kiállítói sátraknál. Az ingyenes strand vár fürdőzésre, a látogató központ bemutatja a Deseda-tó élővilágát, a kölcsönözhető vízi járművekkel a vízről is tudtok szurkolni a többieknek.

 

A Deseda UltraMaraton tiszteleg a Spártai Hősök előtt!

 

Minden Spártai Hőst hívunk, hogy hat héttel a nagy futás előtt, az edzéstervében előírt adagot teljesítse nálunk. Számukra ingyenes edzéslehetőséget biztosítunk bármilyen távon. Itt futhattok és megismerkedhettek Velük! Ha van olyan, aki kipróbálná, hogy milyen is azon a távon futni, arra is van lehetőség, hiszen a táv és a szintidő is "spártai".

 

A Deseda UltraMaraton, rövidítve DUMA.

 

De most nincs helye a dumának, itt futni kell és futócsapatot építeni! Nem kell a duma, gyere el a DUMÁ-ra és érezd jól Magad! A hangulatot mi teremtjük magunknak! Úgy érzem, hogy Veletek csodákat tudunk alkotni! Aktív közreműködésetekre számítok. Mi mindent megteszünk azért, hogy le tudjátok futni a legendás távot! A nevezés kezdete: 2018. márciusa. www.desedaultra.hu! Jöhetsz egyedül, lehettek párban, hárman, hatan vagy tizenketten. Szervezkedj azonnal! Kaposvár bemutatja: Deseda Ultra Maraton.

Hívunk - várunk Benneteket Kaposvárra a Deseda - tóhoz!
Péter Attila és csapata