Deseda UltraMaraton, a DUMA

A futóversenyekben a FUTÓK a legjobbak!

De alig tudunk bármiről is beszélgetni… csak találkozunk, futunk, elköszönünk. Szeretnék Veletek lenni, megismerkedni, barátkozni, tapasztalatokat gyűjteni és megosztani.

A Deseda Ultra Maraton egy igazi futó találkozó!

Egy helyen, augusztus 15-16-án, két egész napon át! Éjjel-nappal élvezve a csodás környezetben Magyarország leghosszabb távú megállás nélküli futóversenyét. Bármilyen felkészültségű vagy, biztosan találsz Magadnak megfelelő távot 7 km és 252 km között. A Deseda-tó körül most elkészült 14 km-es kerékpárút erdőn, mezőn, üdülőterületen, szőlők mellett halad el. Zömében sík, kicsit hullámos, néhány rövid, nem meredek emelkedővel tarkított futóútvonal.

A Deseda Ultra Maraton több, mint futás!

Szurkolhatsz anélkül, hogy el kellene mozdulnod bárhová, hiszen körönként újra a versenyközpontba, a központi váltóhelyre érkezik az egész mezőny. Leparkolsz, építesz egy pihenő sátrat, pihensz, strandolsz, megnézed a kiállítók ajánlatát. Mindenre lesz időd! Körülötted futótársak, futóbarátok akikkel eddig csak egy-egy pillanatra láttátok egymást vagy csak a facebookon írogattatok. Azokkal is tudsz végre beszélgetni, akik eddig mindig előtted vagy mögötted futottak.

A Deseda Ultra Maraton összehoz Benneteket!

Ha kell, megtarthatunk egy futó lagzit is, van rá időnk egész éjjel! Kíváncsian várjuk munkahelyi csapatok megjelenését, akik sütnek, főznek és szurkolnak futóiknak – akár csapatépítő programnak is tökéletes. Az EXPO is nyitva tart két napon keresztül és valóban lesznek látogatók a kiállítói sátraknál. Az ingyenes strand vár fürdőzésre, a látogató központ bemutatja a Deseda-tó élővilágát, a kölcsönözhető vízi járművekkel a vízről is tudtok szurkolni a többieknek.

A Deseda Ultra Maraton tiszteleg a Spártai Hősök előtt!

Minden Spártai Hőst hívunk, hogy hat héttel a nagy futás előtt, az edzéstervében előírt adagot teljesítse nálunk. Számukra ingyenes edzéslehetőséget biztosítunk bármilyen távon. A színpadon megismerkedhettek Velük! Ha van olyan, aki kipróbálná, hogy milyen is azon a távon futni, arra is van lehetőség, hiszen a táv és a szintidő is „spártai”.

A Deseda Ultra Maraton, rövidítve DUMA.

De most nincs helye a dumának, itt futni kell és futócsapatot építeni! Nem kell a duma, gyere el a DUMÁ-ra és érezd jól Magad! A hangulatot mi teremtjük magunknak! Úgy érzem, hogy Veletek csodákat tudunk alkotni! Aktív közreműködésetekre számítok. Mi mindent megteszünk azért, hogy le tudjátok futni a legendás távot! Nevezés április elsejétől! Jöhetsz egyedül, lehettek párban, hárman, hatan vagy tizenketten. Szervezkedj azonnal! Kaposvár bemutatja: Deseda Ultra Maraton – a Magyar Spárta.

Hívunk - várunk Benneteket Kaposvárra a Deseda - tóhoz!
Péter Attila és a FUSZEKLI csapata

vissza a nyitólapra